Gerie Leijsen

Voor muziek en Zanglessen

Cursussen

In deze cursus zullen verschillende instrumenten en instrumentjes worden uitgeprobeerd .. Er zal meer verdieping worden aangebracht in de lessen en we zullen naast wat bekende liedjes veel nieuwe liedjes en muziekspelletjes doen. Deze cursus is speciaal voor peuters en kleuters. Aan de hand van thema;s en verhaaltjes zullen we liedjes zingen en meespelen met de verschillende instrumenten. Muzikale thema's zoals hard/zacht kort/lang en snel/langzaam zullen uitvoerig aan bod komen.


De instrumenten blokfluit/keyboard en gitaar zullen in de lessen veelvuldig bespeeld worden. Ook zal het drumstel regelmatig voorbij komen.

In de' lessen' staat plezier maken,meedoen en genieten van muziek voorop. Door middel van liedjes, muziekspelletjes, eenvoudige instrumentjes en speelse materialen wordt o.a.  het ritmegevoel  , het  taalgevoel  en de motorische ontwikkeling gestimuleerd.  


Wie: Kinderen vanaf 3 t/m 5 jaar met een ouder

Waar: Het gebouw "De Ottoburg" Esdoornstraat 3a in Rijswijk
Kosten: 115 euro
Wanneer: 12x op zaterdagochtend van 10.20-11.05 uur (45 min)
Start: Zaterdag 21 januari

*De tijden kunnen iets afwijken i.v.m indeling van de groepen. U ontvangt hier tijdig bericht over

Aanmelden: Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor overige info : 06-42 55 1443

Met vriendelijke groeten.

 

Gerie Loos-Leijsen