Gerie Leijsen

Voor muziek en Zanglessen

Cursussen

Muziek voor de allerkleinsten: 1,5-3 jaar

In de' lessen' staat plezier maken, meedoen en genieten van muziek voorop. Door middel van liedjes, muziekspelletjes, eenvoudige instrumentjes en speelse materialen wordt o.a.  het ritmegevoel  , het  taalgevoel  en de motorische ontwikkeling gestimuleerd. 

Voor elke leeftijdsgroep is er genoeg muzikaal materiaal om van te genieten.  Het materiaal kan voor alle kinderen gebruikt en aangepast worden. Voor de jongste kinderen  zijn er veel  gevarieerde wiegeliedjes,  muzikale kiekeboespelletjes en brabbelliedjes. Voor de dreumesen en peuters veel  liedjes met bewegingen en aansprekende thema's. Ook worden andere materialen zoals doekjes, ballonnen, knuffels en veertjes gebruikt om de liedjes te versterken.

Door de hoeveelheid  aan  materiaal kan er elke 'les' worden ingesprongen op de behoeftes en voorkeuren van de kinderen op dat moment. Door veel te herhalen zullen de kinderen de liedjes snel herkennen en mee kunnen doen of zingen.

Veel van de liedjes kunnen op schoot van de ouder meegedaan worden, waardoor het extra veilig is voor het kind.

Wie: Kinderen 1,5-3 jaar met een ouder

Waar: Het gebouw "De Ottoburg" Esdoornstraat 3a in Rijswijk

Kosten: 115 euro voor 12 keer.

Wanneer: Start zaterdag 21 januari

Tijd: 9.30-10.15 uur

*tijden kunnen iets afwijken i.v.m met de exacte groepsindeling. U ontvangt hier tijdig bericht over.

 

Opgeven: Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,voor overige info : 06-42551443